Nosaltres

L’empresa La Ruta dels Llacs neix per compartir aquesta zona idíl·lica, els Estanys de Lladorre, amb tots vosaltres. Som una empresa de senderisme que organitzem rutes per aquesta zona del Pirineu.

Amb el suport dels nostres 4×4 organitzem un ampli ventall de caminades i excursions guiades per a tots els nivells: des de relaxants passejades aptes per a tothom al voltant dels nostres estanys, fins a desafiants ascensions a imponents pics per als més agosarats.

El senderisme és una de les millors maneres de captar la bellesa del paisatge i acostar-se a la grandesa de la natura dels paratges d’alta muntanya. La Ruta dels Llacs us posa al vostre abast i de manera fàcil els més espectaculars itineraris als Estanys de Lladorre.

Al Pallars Sobirà, concretament al municipi de Lladorre, hi trobareu un dels paisatges més espectaculars del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Un indret que perdura verge i inalterat tot i el pas del temps. Un espai meravellós que concentra tots els elements naturals necessaris per a gaudir de la tranquil·litat, el silenci, la pau i felicitat: els Estanys de Lladorre.

© 2023 La Ruta dels Llacs | Passió i benestar - Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies
Design